Afyon Ağız İçi Taraması

3shape, diş hekimleri tarafından kullanılan Afyon ağız içi taraması dijital diş ölçüsü alma yazılımıdır. Bu yazılım, ağız içi tarama teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş üç boyutlu modelleri işleyerek diş hekimliği uygulamalarında birçok fayda sağlar.

Aşağıda, 3shape’in ağız içi taramanın faydaları hakkında bazı örnekler verilmiştir,

Hızlı ve konforlu

Afyon ağız içi tarama, geleneksel diş izlenimine kıyasla çok daha hızlı ve konforludur. Ayrıca, tarama işlemi sırasında hastalar için herhangi bir acı veya rahatsızlık hissi oluşmaz.

Daha doğru sonuçlar

Afyon ağız içi tarama, diş hekiminin daha doğru sonuçlar elde etmesine olanak tanır. Tarama verileri, üç boyutlu bir model oluşturmak için kullanıldığından, diş hekimi, ağızda gerçekleştirilecek işlemleri daha iyi planlayabilir.

Daha iyi hasta iletişimi

3shape yazılımı, diş hekimlerinin hastalarına daha iyi bir iletişim sağlamalarına yardımcı olur. 3D modeller, hastalara, ağızlarındaki durumu daha iyi anlamaları için görsel bir referans sağlar.
Afyon Ağız İçi Taraması
Afyon Ağız İçi Taraması

Daha az tekrar

Geleneksel diş izlenimleri zaman zaman yinelenmek zorunda kalabilir, çünkü bazı detaylar eksik veya yanlış alınmış olabilir. Ancak ağız içi taramalar, çok daha az tekrar gerektirir.

İleri teknoloji

Ağız içi tarama teknolojisi, geleneksel diş izlenimlerine kıyasla daha ileri bir teknolojidir. Bu, diş hekimlerinin daha hızlı ve daha doğru sonuçlar elde etmelerine olanak tanır.

Daha kolay işbirliği

Afyon ağız içi tarama, diş hekimi ve diş teknisyeni arasında daha kolay bir işbirliği sağlar. 3shape yazılımı, diş teknisyenlerinin diş hekimlerinin işlemlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olur ve daha iyi sonuçlar elde etmelerine olanak tanır.
Bu nedenlerden dolayı, ağız içi tarama, diş hekimleri ve diş teknisyenleri tarafından tercih edilen bir yöntemdir.

Bilgilendirme

Konuyla ilgili sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazarak sorabilirsiniz. Sizlere cevap vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Dr. Hilmi Büyükçavuş olarak sizlere sürekli bilgilendirme makaleleri hazırlamaktayım, diğer yazılarımızı okumak için lütfen tıklayın.

Ayrıca beni Instagram ‘dan da takip edep merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir