Afyon Diş Doktoru

Diş kırılmaları, diş eti sorunlarında, çene kırılmaları ya da diş ağrıları nedeniyle diş doktoruna gitme gereksiniminde bulunuruz. Sağlıklı bir vücut için en önemli olan şeylerden biride ağız ve diş sağlığınızın iyi derecede olmasıdır.

Bu nedenle dişlerimize düzenli fırçalamalı doktorumuz kontrolünde de düzenli bir bakım sağlamalıyız. Afyon da bir diş hekimine gitmek istiyorsanız ağız ve diş sağlığınız için işin de iyi tecrübeli ve donanımlı bir diş doktoruna gitmek gerekir.

 

Hilmi Büyükçavuş Kimdir?

Hilmi Büyükçavuş 1991 yılında Afyonkarahisar da doğmuş. Evli eşi de aynı mesleğe sahip ve iki kız çocuğu babasıdır. Afyonkarahisar Anadolu öğretmen lisesinde okumuştur. Diş hekimliği fakültesine 2008 yılında başlamış olan Hilmi Büyükçavuş Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesiyle kariyer hayatına atılmıştır.

Burada 5 yıl eğitimini aldıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim dalında uzmanlık eğitimi almıştır. Şuanda kendi kliniğinde Afyon diş doktoru olarak görev yapmaktadır.

 

Afyon Diş Doktoru
Afyon Diş Doktoru

 

Hilmi Büyükçavuş Kariyer Basamakları Nasıldır? Hangi Tedavileri Hastalarına Uygulamaktadır?

Kariyerine ilk olarak 2008 yılında kazanmış olduğu Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliğinde öğrenim sırasında başlamıştır. Ortodonti ana bilim alanında da eğitimini aldıktan sonra uzmanlık tezini de hazırlayarak 2017 yılında uzmanlığını tamamlamıştır.

Ortodonti ana bilim dalında görev yapan Hilmi Büyükçavuş 2021 yılında doçentliğini almıştır. Doçentliğini almasıyla üniversitesindeki görevinden ayrılarak Afyonkarahisar da kendi kliğini açarak Afyon diş doktoru olarak hizmetlerine başlamıştır.

  1. Çocuklarda ortodonti
  2. Telsiz ortodonti
  3. Braket çeşitleri
  4. Yetişkinlerde ortodonti
  5. Ortodonti apareyler

 

Ortodonti sorunları çapraşıklık, açık kapanış, diastema, gömülü dişler, orta hattın açık olması, örtülü kapanış, ters kapanış, üst ileri itim gibi rahatsızların tedavisini yapmaktadır. Bu alanda uzman doçent olarak eğitimini aldığı için tecrübe ve yeterli donanıma sahip Afyon diş doktoru olarak sizlere hizmet sunar.

 

 

 

Bilgilendirme

Konuyla ilgili sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazarak sorabilirsiniz. Sizlere cevap vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Dr. Hilmi Büyükçavuş olarak sizlere sürekli bilgilendirme makaleleri hazırlamaktayım, diğer yazılarımızı okumak için lütfen tıklayın.

Ayrıca beni Instagram ‘dan da takip edep merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir