Antalya ortodonti eğitimi

Diş hekimliği toplumda yüksek saygınlığı bulunan bir meslektir. Eğitim süreci oldukça zor ve detaylıdır. Eğitim süreci sonunda diş hekimleri pratisyen ve uzman olarak görev yapmaktadır. Bu uzmanlık alanları sekiz ana dala ayrılmaktadır. Günümüzde çoğunlukla bilinen uzmanlığı ise ortodontidir. Dişlerinde çapraşıklık, yamukluk ve konum bozukluğu bulunan kişiler ortodontiste başvururlar.

Uzmanlık eğitimi almayan hekimler ise bazı kurs ve eğitimlerle ortodontik tedavi yöntemlerini öğrenebilirler. Antalya ortondonti eğitimi açısından oldukça aktif bir şehirdir. Alanında uzman Dr. Hilmi Büyükçavuş tarafından birçok eğitim düzenlenmektedir.

 

Antalya ortodonti eğitimi Nedir?

Diş boyutları ve çene kavsinin boyutları birbirine uyumlu olmadığında çapraşıklık, yer darlığı problemleri ortaya çıkmaktadır. Bazen genetik aktarımdan kaynaklanabilen iskeletsel bozukluklar da ortaya çıkmaktadır. Anatlya ortodonti eğitimi bu anormal durumlara çözüm bulup dişleri ve çeneleri olması gereken duruma getirmeyi sağlar. Tedavi sürecinde kullanılan tel, braket, apareylerin yapımı ve kullanımı öğretilmektedir.

 

Antalya’da ortodonti eğitimi ‘ne nasıl katılabilirsiniz?

Antalya ortondonti eğitimi faaliyetini yoğun bir şekilde yaşatmaktadır. Bu alanda uzman kişilerin düzenlediği kurslara katılarak yetkinlik kazanmak mümkündür. Alanında uzman Hilmi Büyükçavuş bu konuda sizlere oldukça faydalı eğitimler vermekte ve vermeye devam etmektedir. Kendisi hakkında her türlü bilgiye ulaşmak ve iletişime geçmek mümkündür.

 

Antalya Ortodonti Eğitimi
Antalya Ortodonti Eğitimi

 

PEDODONTİK ANTALYA ORTODONTİ EĞİTİMİ (VAKA ÖRNEKLERİYLE)

  • İlk Muayene
  • Etiyoloji
  • Ortodontik Aciller ve Erken Müdahale
  • Erken Dönem Ortodontik Tedaviler
  • Zararlı Alışkanlıklar
  • Büyüme Dönemi Tespiti
  • Fonksiyonel Anomaliler ve Tedavileri
  • İskeletsel Problemler
  • Ortodontide Yer Kazanma Yöntemleri: Hangi Yöntem Ne Zaman?
  • Expansiyon / Distalizasyon / Protruzyon
  • Seri Çekim ve Sürme Rehberliği
  • Sürememiş Dişler

Kurs Ücretleri

Uzman / Doktor : 5500 TL + KDV (%8)
Uzmanlık / Doktora Öğrencisi : 4500 TL + KDV (%8)

Antalya ortodonti eğitimi kontenjanlarımız sınırlıdır.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Ödeme Bilgileri (Türk Lirası)
Hesap Adı : Liva Mak Doğ Tur Rek San ve Tic Ltd Şti
Banka Adı : Vakıfbank
IBAN : TR81 0001 5001 5800 7306 7738 41
Kayıt ücreti ödemesinin ardından dekontunuzu bilgi@drbuyukcavus.com mail adresine yada Whatsapp  üzerinden 0506 507 38 46 numaralı telefona göndermeniz rica olunur.

 

Hilmi Büyükçavuş Kimdir?

1991 yılında Afyon’da doğmuştur. Öğrenimi hayatını Afyon’da tamamlamıştır. 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi’ne başlayarak kariyerine ilk adımı atmıştır. 2013 yılında eğitimini tamamlamış, aynı yıl Akdeniz Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi almaya başlamıştır.

Uzmanlığını Ortodonti anabilim dalında 2017 yılında tamamlamıştır. Uzmanlık tezini Farklı ”Alternate Rapid Maxillary Expansion and Constriction (Alt-RAMEC)” prosedürüyle ilgili tedaviler hakkında yazmıştır. Alt-RAMEC ve yüz maskesinin beraber uygulandığı tedavilerin etkinliklerini karşılaştırmıştır.

2018-2022 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde görev yaparak 2021 yılında doçentlik unvanı almıştır. 2022 yılında kendi isteği üzerine üniversiteden ayrılarak eşiyle beraber kendi kliniğini açmıştır. Aktif olarak çalışmaktadır. Yoğun bir şekilde ortodonti eğitim seminerleri de düzenlemektedir. Ortodontiye ilgisi olan diş hekimleri için modern eğitim fırsatı sunmaktadır.

 

 

Bilgilendirme

Konuyla ilgili sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazarak sorabilirsiniz. Sizlere cevap vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Dr. Hilmi Büyükçavuş olarak sizlere sürekli bilgilendirme makaleleri hazırlamaktayım, diğer yazılarımızı okumak için lütfen tıklayın.

Ayrıca beni Instagram ‘dan da takip edep merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir