Afyon Ortodonti

Ortodonti tedavisi son yıllarda çok daha fazla hastaya yapılmak üzere yaygınlaşıyor. Bunun en büyük nedeni ise insanların ağız sağlığı konusunda çok daha bilinçli olmasıdır. Yamuk duran dişler, çene eğriliği ya da çarpık diş yapısı kaderimiz değil. İyi bir ortodontist sayesinde bir yılda bile sağlıklı görünüme kavuşabiliriz. Artık afyon ortodonti Doç. Dr. Hilmi Büyükçavuş hizmete girmiş durumda.

 

Afyon Ortodınti Tedavisi Kimlere Yapılır?

Genellikle halk arasında ortodontik tedavi sadece dişlere tel takılması ile bilinir. Ancak diş plağı ve çene için takılan özel gereçler de bu tedavinin bir parçasıdır. Diş yapısında yamukluk olan, eğri görünümlü kişiler bu tedavinin ilk adaylarıdır. Eğer sizin de benzer şikayetleriniz varsa hemen afyon ortodonti randevusu için başvurabilirsiniz.

 

Afyon Ortodonti Tedavisi Pahalı mı?

Kullanılan malzeme ve tedavi süreci fiyatı etkileyen başlıca hususlardır. Bu tedavi için kullanılan malzemeler yurt dışından döviz kuru ile getirilmektedir. Dövizde yaşanan dalgalanmalar çıkacak rakamı belirleyebilir. Eğer hilmi büyükçavuş ile tedavinizi başlatacaksanız zaten fiyatlandırma bilgisini de en başta alabilirsiniz.

Hayat boyu kullanacağınız dişlerinizin yapılmaması durumunda size çıkaracağı maliyet çok daha fazla olacaktır. Aynı durum elbette çocuklarınız için de geçerlidir.

 

Afyon’da Güvenilir Ortodontist İmkanı

Afyon’da ortodontist hizmeti almak için gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek kişi hilmi büyükçavuş olacaktır. Aynı zamanda çocuklar için de pedodontik uzmanlığı bulunmaktadır. Meslek unvanını doçentlik seviyesine yükseltmiş ve alanında uzman tanınır kişilerden biri olmuştur.

 

Afyon Ortodonti
Afyon Ortodonti

 

Afyon Ortodonti Doktoru Doç. Dr. Hilmi Büyükçavuş Kimdir?

1991 yılında Afyonkarahisar’da doğan M. Hilmi BÜYÜKÇAVUŞ, liseyi Afyon Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okumuştur. Diş hekimliği kariyerine 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başlamıştır.

5 yıllık lisans eğitimini 2013 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, yine aynı yıl Akdeniz Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. ‘Farklı ”Alternate Rapid Maxillary Expansion and Constriction (Alt-RAMEC)” prosedürleriyle birlikte uygulanan yüz maskesi tedavisinin etkinliklerinin karşılaştırılması’’ adlı uzmanlık tezi ile de 2017 yılında uzmanlık sürecini tamamlamıştır.

Doç. Dr. Hilmi Büyükçavuş 2018-2022 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda görev yapan Doç. Dr. M. Hilmi BÜYÜKÇAVUŞ, 2021 yılında ortodonti alanında doçentlik ünvanını almıştır. 2022 yılında ise kendi isteği ile üniversiteden ayrılarak memleketi Afyonkarahisar’da kendi kliniğinde hizmet vermeye başlamıştır. Restoratif Diş Tedavisi ve Estetik Diş Hekimliği Uzmanı olan Uzm. Dt. Esra BÜYÜKÇAVUŞ ile evli ve iki kız babasıdır.

Sınıf III malokluzyonların tedavisi, Erişkin ortodontisi, Şeffaf plaklar ile ortodontik tedaviler, Ortognatik cerrahi ve Surgery-First (Önce Cerrahi Yaklaşımı), Gülümseme tasarımı gibi konular ayrıca mesleki ilgi alanlarıdır.

Doç. Dr. Hilmi Büyükçavuş ‘un sertifika ve katıldığı programları görmek için tıklayınız.

 

 

Bilgilendirme

Konuyla ilgili sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazarak sorabilirsiniz. Sizlere cevap vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Dr. Hilmi Büyükçavuş olarak sizlere sürekli bilgilendirme makaleleri hazırlamaktayım, diğer yazılarımızı okumak için lütfen tıklayın.

Ayrıca beni Instagram ‘dan da takip edep merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir