Doç. Dr. Hilmi Büyükçavuş Afyon Ortodonti Kliniği Fotoğraflar

 

Afyon Ortodonti Kliniği Fotoğraflar
Afyon Ortodonti Kliniği Fotoğraflar

 

AFYON ORTODONTİ KLİNİĞİ – DOÇ. DR. HİLMİ BÜYÜKÇAVUŞ

1991 yılında Afyonkarahisar’da doğan M. Hilmi BÜYÜKÇAVUŞ, liseyi Afyon Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okumuştur. Diş hekimliği kariyerine 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başlamıştır.

5 yıllık lisans eğitimini 2013 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, yine aynı yıl Akdeniz Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. ‘Farklı ”Alternate Rapid Maxillary Expansion and Constriction (Alt-RAMEC)” prosedürleriyle birlikte uygulanan yüz maskesi tedavisinin etkinliklerinin karşılaştırılması’’ adlı uzmanlık tezi ile de 2017 yılında uzmanlık sürecini tamamlamıştır.

Doç. Dr. Hilmi Büyükçavuş 2018-2022 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda görev yapan Doç. Dr. M. Hilmi BÜYÜKÇAVUŞ, 2021 yılında ortodonti alanında doçentlik ünvanını almıştır. 2022 yılında ise kendi isteği ile üniversiteden ayrılarak memleketi Afyonkarahisar’da kendi kliniğinde hizmet vermeye başlamıştır. Restoratif Diş Tedavisi ve Estetik Diş Hekimliği Uzmanı olan Uzm. Dt. Esra BÜYÜKÇAVUŞ ile evli ve iki kız babasıdır.

Sınıf III malokluzyonların tedavisi, Erişkin ortodontisi, Şeffaf plaklar ile ortodontik tedaviler, Ortognatik cerrahi ve Surgery-First (Önce Cerrahi Yaklaşımı), Gülümseme tasarımı gibi konular ayrıca mesleki ilgi alanlarıdır.

 

2022 yılında Afyon Ortodonti Kliniği adı altında kliniğini açan Büyükçavuş, hastalarına en doğru hizmeti sunmak için çabalıyor.

 

 

 

Bilgilendirme

Konuyla ilgili sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazarak sorabilirsiniz. Sizlere cevap vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Dr. Hilmi Büyükçavuş olarak sizlere sürekli bilgilendirme makaleleri hazırlamaktayım, diğer yazılarımızı okumak için lütfen tıklayın.

Ayrıca beni Instagram ‘dan da takip edep merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir